Wat is Catermonkey

Catermonkey is dé online app voor party professionals! Met Catermonkey kunnen gebruikers moeiteloos alle catering en evenement aspecten vanuit één centrale plek beheren, waardoor knip- en plakwerk verleden tijd is. Of het nu gaat om het bijhouden van bestellingen, het opstellen van offertes of facturen, Catermonkey biedt de meest efficiënte uitkomst!

Hoe zet ik een koppeling op met Catermonkey

1. Maak een account aan op ons platform.

Heb je al een Catermonkey account en een account op ons platform, maak dan gratis de koppeling zonder meerkost.
Nog geen account op ons platform? Klik dan hier of kijk onderaan deze pagina.

2. Maak bij 'toegangsbeheer' een API-sleutel aan met bvb de naam Catermonkey. Kopieer de API-sleutel en geef deze in de Catermonkey omgeving in.

Hoe maak ik een API-sleutel aan

3. Wanneer de koppeling actief is kan je de instellingen in onze tool nog eens nagaan. Als alles goed staat kan je starten met het aanmaken van facturen via het Catermonkey Dashboard.

Hoe kopieer ik een factuur vanuit Catermonkey naar EenvoudigFactureren?

Ga in het dashboard van Catermonkey naar 'verkoopfacturen', klik een factuur aan en klik vervolgens op 'kopieer naar EenvoudigFactureren'.

Meer info nodig over Catermonkey? Surf naar De all-in-one app met CRM voor events en catering - Catermonkey en boost jouw sales!

Bij een sterke branding hoort natuurlijk ook een goede uitstraling van de factuur, offerte,.. Via de layout editor geef je leven aan al jouw documenten.

Een factuur aanmaken was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk hier hoe je dat doet

Benieuwd welke koppelingen mogelijk zijn met onze software?