Welkom bij jouw One-Stop-E-Invoicing Tool

Surf naar onze website en klik in het midden op 'maak een account'. Je zal zien dat je nu in een nieuw scherm komt waar je de bedrijfsgegevens kan invullen. (bedrijfsnaam, jouw naam, e-mailadres,..)

Tip: gebruik hetzelfde e-mailadres waarmee je inlogt en naar ons communiceert, dit om praktische redenen.

Vul een sterk wachtwoord in, druk op de blauwe knop 'registreren'.

Proficiat met jouw nieuw account en welkom bij EenvoudigFactureren, jouw One-stop-E-Invoicing Tool!

Bedrijfsgegevens

Hier kan je jouw bedrijfsgegevens (adres, BTW-nummer,..) verder aanvullen.
Druk op de blauwe knop voor de volgende stap.

Modules

Bij modules kan je extra's aanzetten die op de factuur weergegeven worden. Deze en andere modules kan je later ook terug activeren of uitschakelen.

Klik op de blauwe knop om naar de volgende stap te gaan.

Layout

Kies hier uit verschillende layouts (templates) en personaliseer jouw factuur. Deze kan je later nog aanpassen en verder personaliseren.
Om de layout verder aan te passen, ga dan naar jouw 'account' > 'layout' en pas verder aan.

Ziezo! Je bent nu klaar om jouw eerste factuur aan te maken!