Via koppelingen kan de functionaliteit op onze software worden uitgebreid.

Een overzicht met mogelijke koppelingen vind je hieronder terug.

CodaBox is een externe dienst waarlangs verkoopfacturen rechtstreeks naar jouw boekhouder kunnen worden verstuurd en waarlangs je bankverrichtingen kan importeren zodat facturen automatisch betaald worden gezet.

Meer over CodaBox

ClearFacts is een online platform om al jouw verkoopfacturen en aankoopfacturen te verzamelen zodat deze digitaal kunnen worden verstuurd naar en verwerkt worden door jouw boekhouder. Verder biedt ClearFacts een digitaal archief voor al jouw boekhoudkundige stukken en functionaliteit om met jouw boekhouder (near) realtime samen te werken. Door een koppeling met ClearFacts op te zetten vanuit ons software pakket,  kan je jouw verkoopfacturen rechtstreeks doorsturen naar jouw boekhouder. Om ClearFacts te kunnen gebruiken moet jouw boekhouder wel aangesloten zijn op dit platform.

Meer over ClearFacts

Octopus is een boekhoudpakket waarlangs je jouw boekhouding kan beheren. Door een koppeling met Octopus op te zetten kan je jouw facturen rechtstreeks versturen naar jouw Octopus-boekhoudpakket.

Meer over Octopus

Yuki is een online boekhoudpakket waarlangs jouw boekhouder jouw boekhouding kan beheren. Door een koppeling met Yuki op te zetten kan je jouw facturen rechtstreeks versturen naar het Yuki-boekhoudpakket van jouw boekhouder.

Meer over Yuki

Exact Online is een online boekhoudpakket waarlangs jijzelf of jouw boekhouder jouw boekhouding kan beheren. Door een koppeling met Exact Online op te zetten kan je jouw facturen rechtstreeks inboeken in jouw Exact Online-boekhoudpakket.

Meer over Exact Online

Ponto slaat een brug tussen jouw professionele bankrekeningen en EenvoudigFactureren om jouw facturen automatisch af te punten. EenvoudigFactureren vergelijkt jouw banktransacties met jouw uitgestuurde facturen waardoor je zelf niet meer op jouw bankrekening moet nakijken of de factuur betaald werd.

Meer over Ponto

Met POM kunnen ondernemingen snel en eenvoudig afrekeningen en facturen laten betalen. POM zorgt ervoor dat jouw klanten jou heel makkelijk kunnen betalen d.m.v. een handige betaalknop in facturen die via e-mail gestuurd worden of via een QR-code op papieren aanrekeningen.

Meer over Pom

Payconiq is een mobiele betaaldienst die is ontwikkeld om het betalen van goederen en diensten gemakkelijker te maken voor zowel consumenten als ondernemers. Het biedt een snelle en veilige manier om betalingen te verwerken, zowel online als in fysieke winkels.

Meer over Payconiq

Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing. Door een koppeling met Mollie op te zetten kan je een betaallink toevoegen aan jouw facturen zodat jouw klanten deze onmiddellijk online kunnen betalen.

Meer over Mollie

Via Unpaid kunnen onbetaalde B2B-facturen rechtstreeks worden ingevorderd via de gerechtsdeurwaarder.

Meer over Unpaid

Verstuur onbetaalde facturen rechtstreeks naar jouw incassobureau via CollectOnline

Meer over CollectOnline

Verstuur jouw fysieke post online. Mail-IT-Wize print, brengt onder omslag er sorteert jouw facturen en andere documenten. De volgende dag is alles geleverd aan BPost. Verzend jouw facturen met een druk op de knop op de post.

Meer over Mail-IT-Wize

MailChimp is de marktleider op het gebied van e-mailmarketing software. Via MailChimp kan je nieuwsbrieven uitsturen naar jouw klanten en hen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes of de lopende promoties. Door een koppeling met MailChimp op te zetten worden klanten aangemaakt met onze software automatisch toegevoegd aan jouw MailChimp mailinglijst.

Meer over Mailchimp

Integratiesoftware dat bedrijven helpt met een efficiënt gebruik en het automatiseren van taken en workflows ondergebracht heeft in één krachtig visueel platform gekoppeld aan al jouw favoriete apps en softwaresystemen. (lead building, sales, support management,..)

Bring your idea to life and make it happpen!

Meer over Make

WooCommerce is een populaire eCommerce oplossing om een online winkel op te zetten. Via de Woo plugin worden bestellingen aangemaakt in jouw online shop automatisch omgezet naar een bestelbon of factuur op jouw account via onze software.

Meer over WooCommerce

Webwinkelfacturen.nl is het ideaal platform om al jouw bestellingen uit jouw webwinkel te koppelen aan onze online e-invoicing tool.

Meer over Webwinkelfacturen.nl

OutSmart is dé digitale alles-in-één oplossing voor het succesvol managen van jouw buitendienst. Digitale werkbonnen van offerte tot factuur. OutSmart fungeert als jouw digitale gereedschapskoffer. Plan opdrachten in je web-account en voer de opdrachten uit in de App. Met handtekening van de klant. Zo krijg je grip op je organisatie, bespaar je kosten en verhoog je de omzet.

Meer over Outsmart

OkiOki, de digitale assistent die je financiële administratie automatiseert.

Meer over OkiOki

Billtobox is dé digitale link tussen accountants en ondernemers die zorgt voor minder administratie en meer tijd.

Meer over Billtobox

IxorDocs is een gecertificeerd Peppol Access Point. IxorDocs biedt je verschillende oplossingen aan om je facturen en creditnota’s te verzenden naar de overheid of naar andere bedrijven die aangesloten zijn op het Peppol-netwerk.

Meer over IxorDocs

Via de koppeling met Scrada verzend jij jouw kasticketten rechtstreeks naar het dagontvangstenboek in Scrada en kan jij op een eenvoudige manier al jouw documenten uitwisselen met jouw boekhouder.

Meer over Scrada

Catermonkey is dé online app voor party professionals! Met Catermonkey kunnen gebruikers moeiteloos alle catering en evenement aspecten vanuit één centrale plek beheren, waardoor knip- en plakwerk verleden tijd is. Of het nu gaat om het bijhouden van bestellingen, het opstellen van offertes of facturen, Catermonkey biedt de meest efficiënte uitkomst!

Meer over Catermonkey

Een eigen koppeling bouwen?

Via onze API kan je jouw eigen website of systeem aansluiten op onze software.

Meer over de API