Een project kan worden toegewezen aan een gebruiker die toegang heeft tot de account. Dit maakt het eenvoudig om op te volgen wie verantwoordelijk is voor het project en geeft je de optie om enkel toegang te geven aan projecten waarvoor de gebruiker als verantwoordelijke werd aangeduid.

Om een project toe te wijzen klik je bij het aanmaken of bijwerken van het project op 'Meer opties' en selecteer je de naam van de gebruiker.

Als de gebruiker enkel toegang nodig heeft tot toegewezen projecten kun je via 'Toegangsbeheer' de rechten op "Eigen projecten' plaatsen.