Extra veld toevoegen

Om artikelen in te delen in categorieën kan je gebruik maken van 'extra veld toevoegen'.
Ga hiervoor naar 'instellingen' > 'geavanceerd' > 'Extra velden' en voeg een veld toe via de rode knop

Geef vervolgens de omschrijving in, interne naam en plaats soort veld op 'selectie'.

Artikelindeling

Om artikelen in te delen in subcategorieën zal je bij 'te selecteren waarden' jouw artikelindeling kunnen invullen.
Bv een verkoper van hair & beauty artikelen zal deze kunnen opsplisten in:
hair (deel 1)

make-up (deel 2)
body (deel 3)

Eveneens kan je bij aanmaken van een nieuw artikel ineens de artikelcode aanpassen naar bv 'accessoire'.

Op die manier zal je bij het opzoeken van een artikel meteen ook de opdeling 'accessoire' zien staan.