Om een artikelenlijst te importeren uit Excel, ga dan naar acties > importeren uit Excel en selecteer daar jouw artikelenlijst.

Het bestand (formaten die wij ondersteunen: xls, xlsx, ods en csv) wordt nu ingelezen via de blauwe knop 'inlezen bestand'.

Nadat je nog enkele opties hebt aangevinkt, scroll dan naar beneden en druk op 'importeer artikelen'.

De artikelen werden nu geïmporteerd.

Opmerking:

Zijn de prijzen gewijzigd van bepaalde goederen of diensten of wil je een aanpassing doorvoeren van verschillende artikelnummers, dan kan je deze het beste bewerken in de originele Excellijst en vervolgens uploaden in onze tool. Selecteer dan wel de juiste optie zoals bovenaan in het kader vermeld.

Wil je weten hoe een artikelenlijst moet worden opgebouwd (aantal kolommen,..), bekijk dan de artikelenlijst onderaan deze pagina.