Houd je liever een back-up bij de hand met alle afgedrukte facturen, offertes en andere documenten in PDF-formaat dan kan je ervoor opteren om jouw documenten te exporteren als PDF-bestand. Een export naar PDF moet je uitvoeren per type document; hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je alle facturen kan exporteren:

Om facturen te exporteren ga je via het factuuroverzicht naar “Meer acties” > “Exporteren facturen” en selecteer je er de gewenste periode. Om alle facturen te exporteren kan je een datum aanduiden die ligt voor de factuurdatum van jouw eerste factuur. Na selectie periode klik je op “Begin exporteren” om de facturen te exporteren.

Na export van de facturen kunt u de bestanden downloaden als ZIP-bestand.