Het klantnummer in Exact Online kan worden gebruikt om de link te maken tussen de klanten in EenvoudigFactureren en Exact Online.

Bij het opzetten van de Exact Online koppeling stel je dan de optie "Bestaande klanten" op "Opzoeken met klantnummer". Ook de optie "Synchroniseer klantnummer tussen EenvoudigFactureren en Exact Online" kan je activeren.

Het Excel-bestand met klantgegevens kan je importeren in EenvoudigFactureren. Hierbij kan je dan ook het klantnummer uit Exact Online onmiddellijk toevoegen in EenvoudigFactureren.

Voor nieuwe klanten die in EenvoudigFactureren worden aangemaakt geef je geen klantnummer op. Wanneer de factuur naar Exact Online wordt verzonden zal de klant in Exact Online worden aangemaakt en het toegekende klantnummer (in Exact Online) zal dan ook in EenvoudigFactureren worden overgenomen.