Als eerste zou je de factuur moeten openen en vervolgens op 'klant' moeten klikken.

Dan vervolgens op 'bijwerken' , hier vul je dan het juiste adres in bij de klantengegevens.

Open dan weer het factuur dat aangepast moet worden en klik op 'bijwerken'.

Hier opent zich een nieuwe instelling menu 'klantgegevens'. Controleer of dit correct is , zo niet pas de juiste gegevens toe.

Hier kun je ook aan de rechter kant 'opties' aanklikken om dit te kunnen 'instellen als vaste klantgegevens' zodat dit op de andere facturen ook automatisch in orde is.