Een adres of domein toe te voegen aan je whitelist

Soms belanden e-mails onbedoeld in je spammap, ook de facturen die per e-mail worden verzonden door Eenvoudigfactureren. Dit kan worden veroorzaakt door strenge spamfilters of door bepaalde afzenders die mogelijk misbruik maken van gedeelde webservers.

Als ontvanger heb je echter altijd de mogelijkheid om een adres of domein toe te voegen aan je whitelist, zodat e-mails toch in de juiste inbox belanden. Dit geldt ook voor e-mails die worden verzonden vanuit het domein eenvoudigfactureren.be.

Afhankelijk van het e-mailprogramma dat je gebruikt, moet je een aantal stappen volgen om dit te doen.

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je dit kunt doen voor Gmail, Outlook en de Mail app van Apple. Gebruik je een ander programma? Zoek dan online naar informatie van je provider over het toevoegen van e-mailadressen aan je whitelist.