Gegevens uit het domain "accounts" stellen een account op het platform voor. Kan enkel worden gebruikt om de account-gegevens op te vragen.

Opbouw URL's:

https://eenvoudigfactureren.be/api/v1/accounts: Alle accounts waartoe de gebruiker toegang heeft

https://eenvoudigfactureren.be/api/v1/accounts/111: Account met ID 111

https://eenvoudigfactureren.be/api/v1/accounts/current: Huidige actieve account

Domein: accounts

VeldnaamTypeOmschrijvingVoorbeeld
account_idintUnieke ID van de account. Gegenereerd door het systeem.111
nametextNaam van de accountMy account
company_nametextNaam van de ondernemingCompany X
numbertextUniek nummer van de account. Kan bij API worden doorgegeven via header X-AccountId.CAAAAAAA
streettextStraat + huisnummer van de onderneming.Langestraat 189
citytextStad van de onderneming.Antwerpen
postal_codetextDe postcode van de stad van de onderneming.2000
tax_codetextBTW-nummer van de onderneming.BE 0123.456.789
company_idtextOndernemingsnummer van de onderneming. Enkel ingevuld indien tax_code niet beschikbaar.0123.456.789
email_addresstextEmail adres van de account.info@hisdomain.com
languagetextTaal van de account. Waardes: Leeg, dutch, french, englishdutch
createddatetimeTijdstip aanmaak account
2023-02-10 10:10:10
last_logindatetimeTijdstip laatste login2023-02-15 10:10:10
account_typetextAbonnement van de account (basic, professional, team, enterprise)professional
account_type_untildate
Einddatum geldigheid abonnement
2024-05-05
contact_nametextNaam van de hoofdgebruikerJan
contact_email_addresstextE-mailadres van de hoofdgebruikerjan@hisdomain.com
document_countintTotaal aantal aangemaakte documenten1548
document_count_previous_monthintAantal aangemaakte documenten vorige maand18