Klanten importeren uit de boekhouding

Heb je al een account op ClearFacts en beschik je reeds over een klantenbestand, dan kan je via 'importeren uit boekhouding' jouw bestaande klanten uit ClearFacts importeren naar jouw account.

Ga hiervoor naar 'klanten' > 'meer acties' > 'importeren uit boekhouding'. Sluit af met een druk op de blauwe knop 'begin importeren'.

De klantengegevens worden nu ingelezen uit de boekhouding en je krijgt direct een overzicht met het aantal ingelezen klanten, toegevoegde klanten en welke klanten werden bijgewerkt.

Ga vervolgens naar het klantenoverzicht en zie daar alle nieuwe geïmporteerde klanten vanuit Clearfacts staan.

Voeg je op een later tijdstip nieuwe klanten toe in Clearfacts en wens je deze ook toe te voegen aan jouw account, herhaal dan bovenstaande stap en selecteer een van de volgende opties.