Artikelenlijst aanmaken

Ben je een ondernemer die steeds dezelfde diensten of goederen moet leveren, dan kan het handig zijn om een lijst aan te leggen.

Ga hiervoor naar 'verzameling', klik op 'artikelenlijst aanmaken'.

Vervolgens kan je de 'omschrijving' ingeven van jouw lijst.  Tenslotte vul je via  'artikelen toevoegen' de lijst aan.

Om de artikelenlijst aan te maken, druk je op de blauwe knop 'artikel aanmaken'. Jouw artikelenlijst werd nu aangemaakt.

Selecteer bij het aanmaken van een factuur de nieuwe artikelenlijst en de afzonderlijke artikelen zullen in 1x worden toegevoegd aan de factuur.

Verzamelartikel (met vaste prijs) aanmaken

Wil je een 'pakket' samenstellen met één vaste prijs voor bv Moederdag, Valentijn, Nieuwjaar of een andere commerciële actie? Ga naar 'verzameling', klik op 'verzamelartikel met vaste prijs aanmaken'.

Vul de omschrijving en de vaste prijs in en voeg de artikelen toe aan de verzameling.

Klik vervolgens op 'artikel aanmaken'. De verzameling werd aangemaakt.

Opgelet: Wanneer je een factuur opmaakt en er dus producten vertrekken uit jouw voorraad, zal de stock automatisch worden aangepast!