Verzenden of afdrukken via PDF

Vanuit het factuuroverzicht kan je meerdere herinneringen in één keer verzenden of afdrukken naar PDF. Selecteer hiervoor de facturen waarvoor je een herinnering wenst te verzenden en klik op “Herinnering”. Dit geeft je de optie om voor alle geselecteerde facturen een herinnering te verzenden.

Bij verzending via e-mail kan je de begeleidende tekst nog steeds aanpassen maar is identiek voor alle verzonden herinneringen. Voor anderstalige facturen kan je een afzonderlijke begeleidende tekst opgeven.

Het type document van de herinnering kan je nog aanpassen bij “Toevoegen in bijlage”. Kies “Samenvattingsdocument” om facturen van dezelfde klant samen te voegen tot 1 herinnering.

Selecteer “Herinneringskost toevoegen” om automatisch een herinneringskost toe te voegen. Het bedrag van de herinneringkost wordt automatisch berekend op basis van de instellingen. Deze kan je aanpassen via “Instellingen” > “Herinneringen”.

Klik op tab “Afdrukken” om de herinneringen rechtstreeks af te drukken of te downloaden als ZIP-bestand.