Het e-mailadres dat je gebruikt om aan te melden kun je wijzigen door aan te melden met je huidige e-mailadres en via het menu bovenaan naar de gebruikerspagina te gaan. Klik hiervoor in het menu op je naam en e-mailadres.

Op de gebruikerspagina kun je je e-mailadres wijzigen via "E-mailadres bijwerken".

Eenmaal aangepast kun je aanmelden met je nieuwe e-mailadres.

Wens je ook het e-mailadres aanpassen dat wordt gebruikt om e-mails naar je klanten te verzenden?

Ga dan naar Instellingen > E-mail instellingen.