Je kan bankverrichtingen importeren om zo jouw facturen automatisch als betaald te zetten. Het importeren van bankverrichtingen langs Ponto is gelijklopend met het importeren van bankverrichtingen langs een CODA-bestand die je van jouw online bankrekening kan downloaden. Je kan er ook voor opteren om bankverrichtingen automatisch in te lezen.


Ga hiervoor naar het factuuroverzicht en klik op Meer acties > Importeren bankverrichtingen.
Om de bankverrichtingen via Ponto in te lezen klik je op “Bankverrichtingen ophalen” en doorloop je de wizard. Waar nodig kan je automatisch gedetecteerde overeenkomsten nog aanpassen.


Heeft jouw gebruiker toegang tot meerdere accounts dan kan je de bankverrichtingen ook laten zoeken en overeenkomen over alle beschikbare accounts heen.Opgelet! Je kan bankverrichtingen slechts 1x inlezen. Nadat deze werden verwerkt kan je de wizard niet meer oproepen voor dezelfde bankverrichtingen.


Indien er teveel bankverrichtingen beschikbaar zijn zal slechts een deel van de bankverrichtingen worden ingelezen. In dit geval kan je de wizard nogmaals doorlopen om de volgende bankverrichtingen op te halen. Je krijgt hiervan een melding tijdens het importeren van de bankverrichtingen.


  Meer info? Lees onderstaande nuttige artikels