Reeds een Ponto-account met gekoppelde bankrekening? Dan kan je nu de koppeling met Ponto opzetten.

Log in op jouw account, ga naar “Koppelingen” > “Ponto” > “Koppeling opzetten” en klik op “Connecteren” om te koppeling op te zetten. Je hebt jouw gebruikersnaam en wachtwoord bij Ponto nodig om de koppeling te doorlopen. Deze koppeling opzetten hoef je slechts 1x uit te voeren.

Na doorlopen van de wizard kan je bankverrichtingen importeren in jouw account.