Rentio

Van kandidaat-huurders die online solliciteren, digitaal tekenen van contracten, makkelijk huurgelden betalen en innen tot automatisch indexeren en taakbeheer.

Huurwaarborgen afsluiten, wettelijke contracten opvragen, problemen melden met foto's in de app, registratie van contracten, verhuis van energie, rentmeester software, ... Kortom alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos huurproces!

De facturatiemodule vanuit Rentio

Voordelen van de koppeling met onze tool:

• facturen maken van transacties waar jij begunstigde van bent
  • achterliggend onze software gebruiken
  • facturen worden automatisch verstuurd naar diegene die betaald heeft of nog moet betalen
  • alle aanpassingen kunnen vanuit de koppeling met onze tool worden gemaakt
  • programma wordt direct gekoppeld naar een boekhoudhoudprogramma zodat jij al jouw facturen direct kan doorsturen naar jouw boekhouder (zie onderaan deze pagina)

Hoe werkt dat nu?

1. Maak een account aan op ons platform

Het je al een Rentio account en een account op ons platform, maak dan gratis de koppeling zonder meerkost.
Nog geen account op ons platform? Klik dan hier of kijk onderaan deze pagina.

2. Maak bij 'toegangsbeheer' een API-sleutel aan met bvb de naam Rentio. Kopieer de API-sleutel en geef deze door aan support@rentio.be

Hoe maak ik een API-sleutel aan

3.  Rentio verwerkt deze gegevens en brengt jou verder op de hoogte van de volgende stappen.

4. Wanneer de koppeling actief is kan je de instellingen in onze tool nog eens nagaan. Als alles goed staat kan je starten met het aanmaken van facturen via het Rentio Dashboard.

Bij een sterke branding hoort natuurlijk ook een goede uitstraling van de factuur, offerte,.. Via de layout editor geef je leven aan al jouw documenten.

Een factuur aanmaken was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk hier hoe je dat doet

Benieuwd welke koppelingen mogelijk zijn met onze software?

Onder de loep

Vanuit Rentio heb je een mooi overzichtje van alle betaalde commissies aan de makelaar.

Wil je weten of een factuur betaald is of wil je details opvragen van de betaling, druk dan op de 3 puntjes achter de kolom 'gefactureerd'.

Commissies vanuit Rentio worden automatisch* aangemaakt. Om aan te geven dat deze werden betaald kan je de status wijzigen bij 'gefactureerd'.
Het groene bolletje geeft aan dat de commissies werden gefactureerd.

Commissies factureren via onze tool

Commissies kunnen vanuit Rentio worden gefactureerd via onze software op volgende manieren:

1. Selecteer de nog te factureren commissies en druk op 'maak factuur'

2. Multi-select alle nog te factureren commissies en druk op de groene button

Meer info over Rentio, consulteer de website: Rentio | Huren, Verhuren & Beheren van Vastgoed

Technische vragen? Contacteer support@rentio.be.
Meer informatie over sales? Wend je tot emiel@rentio.be , accountmanger bij Rentio.