Hoe koppel ik met Octopus voor meerdere klanten

Om de koppeling met Octopus op te zetten moet er standaard een afzonderlijke Octopus-gebruiker van de klant worden gebruikt. Het is ook mogelijk om een Octopus-gebruiker van het boekhoudkantoor te gebruiken die toegang heeft tot alle dossiers maar dan kan je best werken via een boekhoudersportaal.

Opzetten van een portaal is kosteloos voor boekhoudkantoren. Heb je nog geen boekhoudersportaal dan kun je deze aanvragen via de website.

Via dit portaal kan er dan ook één maal een connectie met Octopus worden opgezet en deze connectie kan dan (opnieuw vanuit het portaal) worden gebruikt voor de verschillende klantenaccounts.

De koppeling opzetten met Octopus

Ga in het portaal naar "Koppelingen" > "Octopus" en activeer de koppeling. Ga daarna opnieuw in het portaal naar de klantenaccount en je zal onder de klantenaccount een optie vinden om de Octopus koppeling te activeren voor de klantenaccount (via knop "Activeren" of "Overschrijven").