Yuki is een online boekhoudpakket waarlangs de boekhouder jouw boekhouding kan beheren. Door een koppeling met Yuki op te zetten kan je jouw facturen rechtstreeks versturen naar het Yuki-boekhoudpakket van jouw boekhouder.

Het opzetten van een koppeling is enkel mogelijk met een Pro abonnement of hoger.

Connectie

Om een koppeling met Yuki op te zetten heb je een API-sleutel en administratie-ID nodig van jouw Yuki-account. Je kan deze bekomen langs jouw boekhouder of door je aan te melden op jouw Yuki-account (indien je toegang hebt). Je vindt deze terug onder “Mijn domein” > Webservices. Indien nodig kan je op deze pagina een nieuwe API-sleutel en administratie-ID aanmaken.

Eénmaal je een API-sleutel en administratie-ID hebt, kan je de connectie opzetten langs “Modules” > “Yuki” > “Koppeling opzetten”. Deze connectie hoef je slechts 1x uit te voeren.

Vul de API-sleutel en administratie-ID aan en klik op “Connecteren”. Na controle worden de connectie-gegevens opgeslagen en ben je succesvol verbonden met Yuki. Vanaf nu kan je facturen doorsturen naar jouw boekhouder.