Layouts kunnen worden geëxporteerd ter bewaring of om toe te voegen aan een andere account op EenvoudigFactureren. Om een layout te exporteren klik je, via het Layout-overzicht, bij de gewenste layout op “Acties” > “Exporteren”. Als resultaat download je een ZIP-bestand met de layout.

Om een geëxporteerde layout opnieuw te importeren ga je, opnieuw in het Layout-overzicht, naar “Meer acties” > “Importeren”. Geef een nieuwe naam op en selecteer het ZIP-bestand met de geëxporteerde layout.

Op dezelfde wijze kan je ook een bestaande layout vervangen. Hierdoor kan de layout worden aangepast voor bestaande facturen. Klik bij de gewenste layout op “Acties” > “Vervangen” en selecteer het ZIP-bestand met de reeds geëxporteerde layout.