Standaard wordt de bedrijfsnaam, adres, BTW-nummer en bankrekeningnummer onder elkaar op de factuur geplaatst. Maar meer gepersonaliseerde bedrijfsgegevens op de factuur plaatsen is met onze software zeker mogelijk.

Hoe doe je dit?

Ga naar jouw Account > layouts > acties > layout bewerken

Scroll naar beneden tot je de bedrijfsgegevens terugvindt en klik vervolgens alle velden uit.

Voeg alle bedrijfsgegevens toe in het contactgegevens veld. Je kunt tekstopmaak toevoegen waar nodig.

Vooraleer je op layout bijwerken klikt, ga zeker eerst eens kijken naar het voorbeeld of alles goed staat.