Bij aanmaak van een nieuwe account wordt er steeds een evaluatieperiode (30 dagen) opgestart. Daarna wordt de account automatisch teruggezet naar een Starter-pakket. Als gebruiker hoef je hiervoor verder geen actie te ondernemen. Je kan dus na de 30 dagen onze software verder gebruiken. Offertes kunnen wel niet meer worden aangemaakt. Hiervoor zal je een upgrade moeten doorvoeren naar een Professional-pakket.