Bij de connectie met Ponto kunnen er 2 problemen opduiken:

1. In de account van Ponto kan Ponto jouw bankgegevens niet meer inlezen

2. De koppeling tussen onze software en Ponto is ongeldig geworden

Hoe los je dit

1. Gebruikers van Ponto moeten de autorisatie om de 90 dagen hernieuwen. Als het tijd is om de autorisatie uit te voeren krijg je hiervan deze notificatie 'De autorisatie naar uw bankrekening op Ponto moet worden vernieuwd'.

Meld je hiervoor aan op Welkom - Ponto, a solution of Isabel group (myponto.com) om de autorisatie te hernieuwen.

Opgelet: In tussentijd zullen er geen nieuwe bankverrichtingen worden ingelezen.

2. Ga naar de Koppelingen-pagina.

Verbreek de Ponto-koppeling en zet deze opnieuw op.

Kijk je ook eens na of bij 'Integraties' of de integratie met onze software is toegevoegd?