Met Ponto alles picobello!

Met Ponto worden bankverrichtingen bij jouw bank opgehaald om de betaalstatus van jouw facturen automatisch bij te werken.

Ponto slaat een brug tussen jouw professionele rekeningen en onze software om jouw facturen automatisch af te punten. Wij vergelijken jouw transacties met jouw uitgestuurde facturen waardoor je zelf niet meer op iedere bankrekening moet nakijken of de factuur betaald werd.

Je kan met Ponto de bankrekening van heel wat Belgische banken koppelen: ING, KBC, KBC Brussels, CBC, BNP Paribas Fortis, Fintro, Hello Bank!, Axa, Belfius, Crelan, …

Het instellen van een koppeling met Ponto is enkel mogelijk met een Pro abonnement of hoger.

Hoe maak ik een Ponto account aan?

Om de koppeling op te zetten heb je eerst een account bij Ponto nodig. Een account kan je zelf openen via de website van Ponto op https://dashboard.myponto.com/sign-up.

Na registratie van jouw account klik je op de tab “Accounts” en daarna op “Add account” om jouw bankrekeningen te linken.

Per toegevoegde bankrekening betaal je €4/maand (excl. BTW) aan Ponto. Er kan slechts 1 bankrekening aan onze software worden gekoppeld.